Caroline Hurtig

Är 35 år gammal och utbildad undersköterska. Jag jobbar inom socialpsykiatrin och missbruk i min hemkommun. Men brinner lika för mycket för böcker som jag gör att jobba med människor. 2013 bestämde jag mig att starta ett förlag som idag utvecklats till Seraf förlag. Då jag älskar att läsa lika mycket som jag älskar att skriva kändes det naturligt att ta in andra författare på förlaget.

Jag har alltid älskat att skriva i olika former men aldrig funderat på att skriva på allvar förrän jag fick idén om ödesgudinnorna och sedan dess har jag inte kunnat sluta. Det är minst sagt beroendeframkallande att skapa och bygga egna världar, historier och karaktärer. Som jag sedan har turen att få dela med mig av till andra.

När jag inte jobbar eller skriver tycker jag om att ta långa promenader i skogen, titta på filmer och serier och att läsa givetvis. Trädgården är också något som ligger mig varmt om hjärtat och spenderar mycket tid i den under vår och sommar. Bor tillsammans med världens finaste sambo, tre katter och en hund ute på landet, med skogen bakom husknuten.

Sänder även podcasten Livet som författare tillsammans med Gabriella P. Kjeilen.