VERONICA ALMER

Författare

Egentligen har jag skrivit böcker ända sedan jag var liten. Då var det kärlekshistorier om olika pojkidoler, allt från Lasseman i Arvingarna till sångaren i Savage Garden. Det här med kärlek och lyckliga slut har jag även fortsatt med i vuxen ålder.

Den stora drömmen om att kunna leva på pennan ryckte mig 2017 från en trygg anställning som skolkurator till den osäkra verkligheten som egenföretagare. Men det var först när jag vågade satsa på den skrivande drömmen som jag kände mig komplett. För precis som de flesta som skriver, är skrivandet en del av mig.

Sedan debuten 2018 har jag hunnit med tre manus som är utgivna hos Visto förlag, Storytel (2020) och Seraf förlag (2021), och fler böcker ska det bli! Målet är att sprida kärlek i hela Sverige.

Om jag inte själv skriver så läser jag. Förutom att försvinna i böckernas värld så ägnar jag mig åt att torka snoriga näsor på mina tre barn, hämta och lämna på förskolan och när solen sticker fram gräver jag i jorden. När det är tyst och lugnt bekantar jag mig med serier på HBO tillsammans med min man eller så målar jag möbler och väggar i vårt hus på landet.

Köp Veronicas romanceroman i vår webbutik

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer