Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I varukorgen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder smidig betalning via Klarna där du kan välja både betala direkt, betala senare eller dela upp.

FRAKT

Standardfrakt på 79 kr på alla beställningar oavsett ordervärde.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

LEVERANSER

Vi skickar från vårt lager måndagar och onsdagar. Vid högt tryck kan det dröja att få din order och vi har en leveranstid på i snitt 14 dagar. 

Bokboxar har avvikande leveranstider, detta anges på produktsidan. Vanligtvis skickas boxen ut i samband med boksläpp. 

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Kontakta alltid oss innan du sänder tillbaka en vara.

Ej uthämtade paket debiteras frakt. Vid avbruten order som redan är skickad kommer frakten debiteras.

Om paketet returneras är kunden själv skyldig att kontakta oss eller Klarna för justering av faktura/betalning.  

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer