Våra böcker

Serien om Själarnas öden av Caroline Hurtig

Kärlek, spänning och magi i en värld där ödet styr över alla själar. Träd in i en dimension där änglar, demoner och andra väsen lever och ödesgudinnorna spinner livets trådar.

Läs mer:
 1. Ödesgudinnans val
 2. Månfolkets land
 3. Ur nattens mörker
 4. Döttrar av natt 
  Serien om Flocken av Sara Dalengren

En paranormal romanceserie med skepnadsskiftare, passion och spänning! Romantiska äventyr där kärleken står i fokus och där det övernaturliga blir en naturlig del i vår värld.

Läs mer:
 1. Ensamvarg
 2. Varghamn
 3. Vargblod 
  Serien om Mellody Looh av Gabriella Kjeilen

En fartfylld fantasyserie om kampen mellan ont och gott. Nya tolkningar på formskiftare och vampyrer blandas med starka känslor, magi och parallella världar.

Läs mer:
 1. Mellody Looh – Födelsemärket
 2. Mellody Looh – Flykten
 3. Mellody Looh – Förvandlingen 
  Miras saga av Annah Nozlin

Färgen på Miras ögon gömmer en hemlighet och trots att det är förbjudet dras hon till den yngste prinsen av blodet Arkin Zain. Prinsen som göms undan av sin egen familj. Trädälvorna har sedan länge lämnat de Nordliga kungadömena och fred råder, men det finns fortfarande de som vill hämnas.

Läs mer:
 1. Skugga över månen
 2. Det nästan döda trädet
 3. Eldens mörker
  Serien om ön av Astrid Ahlberg

Portalfantasy där världar kolliderar och skapar spänning, romantik och intriger där ingen lämnas oberörd. Vad skulle du själv göra om du fann en port till en annan värld?

Läs mer:
 1. Porten
 2. Delad identitet
 3. Kvinnan med silverhåret 
Ekens dotter av Annah Nozlin

Kel växer upp i en skör fredstid. Hon upptäcker att hon kan förnimma träden och att hon har en känsla för skogen som hennes bror saknar. Hennes mors fiender letar efter henne och kommer dödligt nära. Kel måste ta reda på vem hon egentligen är.

Läs mer:
 1. En av de sista
 2. Splittrade skärvor
Serien om De sista gudarna av Caroline Hurtig

Historisk high fantasy om de sista gudarna. I Mireles värld av maktspel, magiker, inlåsta gudar och en ondska med ursprung från en förbannelse vet man aldrig vem man kan lita på.

Läs mer:
 1. Mirele Dangin
 2. Gudarnas drottning
Tjurnatten av Caroline Hurtig

En historisk saga som är både magiskt vacker, fruktansvärd, hemsk och förförande. Om hjärtats längtan och konsekvenserna av att inte själv få välja. Varken Vala eller Linder anar vilken betydelse deras natt tillsammans kommer att få och hur tjurnatten kommer förändra deras liv för alltid.

Läs mer:
 1. Tjurnatten
Magin vaknar av Gabriella P. Kjeilen

Häxan Natalja lever i ett framtida Göteborg där människor försöker utrota magi genom att avrätta de som utövar den. Men vad händer när någon som varit på flykt hela sitt liv väljer att slå tillbaka?

Läs mer:
 1. Magin vaknar
Den tunna hinnan av Astrid Ahlberg

Att vakna blind utan minne. Att fly från sitt hem. Att försvara sitt folk. Tre unga människor, två världar, ett gemensamt öde. Den tunna hinnan är en fristående del i serien om Ön.

Läs mer:
 1. Den tunna hinnan