Caroline Hurtig

Författare & förläggare

Är 34 år gammal och utbildad undersköterska. Jag jobbar inom socialpsykiatrin och missbruk i min hemkommun. Men brinner lika för mycket för böcker som jag gör att jobba med människor. 2013 bestämde jag mig att starta ett förlag som idag utvecklats till Seraf förlag. Då jag älskar att läsa lika mycket som jag älskar att skriva kändes det naturligt att ta in andra författare på förlaget redan i ett tidigt stadie.

Jag har alltid älskat att skriva i olika former men aldrig funderat på att skriva på allvar förrän jag fick idén om ödesgudinnorna och sedan dess har jag inte kunnat sluta. Det är minst sagt beroendeframkallande att skapa och bygga egna världar, historier och karaktärer. Som jag sedan har turen att få dela med mig av till andra.

När jag inte jobbar eller skriver tycker jag om att ta långa promenader i skogen, titta på filmer och serier och att läsa givetvis. Trädgården är också något som ligger mig varmt om hjärtat och spenderar mycket tid i den under vår och sommar. Bor tillsammans med världens finaste sambo och två katter (Lucifer och Storm) ute på landet med skogen bakom husknuten. Sänder även podcasten (Livet som författare) tillsammans med Gabriella P: Kjeilen.


 Gabriella P. Kjeilen

Författare & kommunikatör

25 år och utbildad kommunikatör. Sköter marknadsföring, presskontakt och designar omslag på Seraf förlag. Har alltid älskat att drömma mig bort till främmande världar och även kärleken till att skriva har alltid varit stark. Under uppväxten skrev jag ofta noveller, praktiserade och jobbade extra på diverse tidningar, men det var först på gymnasiet som jag gav mig på att skriva både mitt första och andra riktiga manus. Det andra av de två blev efter några års bearbetning min debutbok ”Mellody Looh – Födelsemärket”. När jag inte skriver eller läser tycker jag om att fota och har nyligen börjat fota sagobilder där jag klär ut mig till olika varelser. Till vardags sänder jag även en podcast om skrivande (Livet som författare). Annars så är jag gift med världens finaste man, älskar min katt som om hon vore mitt barn och tycker om att fördriva tiden framför diverse tv-serier. Har stor förkärlek till vampyrer, fantasivärldar och kaffe. 

Annah Nozlin

Författare

Att skriva böcker har länge varit en fritidssysselsättning, men från och med 2015 jobbar jag deltid och skriver böcker på deltid. Jag är född 1975, är utbildad civilingenjör och jobbar som teknikkonsult. Fritiden delas även med sporter så som klättring och aikidoträning, en japansk kampkonst, som jag efter många års träning har svart bälte i. Jag bor med man och barn i ett falurött hus och tycker om att pyssla i trädgården.

Sara Dalengren

Författare

Böcker har alltid varit en stor passion och min främsta källa till underhållning. Jag älskar romantik och lyckliga slut, men också det övernaturliga och magiska. Därför är det fantasy- och romancegenren som lockar mig allra mest – både att läsa och att skriva. När jag skriver strävar jag efter att skapa en lättläst och underhållande historia med driv. Jag tycker att det ska vara roligt och avkopplande att läsa, aldrig tvärtom. Jag är född 1985 och bor tillsammans med man och tre barn i ett hus på landet. I min vardag varvar jag familjeliv och en timanställning, med många äventyr i böckernas värld. Antingen från en berättelse jag själv har skapat eller från en bok ur någon av mina proppfulla bokhyllor. När det kommer till just böcker är jag en riktig samlare och tycker att alla rum bör ha åtminstone en välfylld bokhylla.
 

Astrid Ahlberg

Författare & korrekturläsare

Jag är en medelålders stordjursveterinär som 2010 blev tvungen att gå ned till halvtid av hälsoskäl (utslitna leder). Detta, tillsammans med att min dotter lurade med mig i Nanowrimo, fick mig att börja skriva på en fantasybok. Går dagligen i skogen och har fantiserat om att där hitta en port till en annan verklighet. En dag gjorde jag det… Efter att det första manuset blev klart har jag fortsatt. Håller mig till fantasy-genren eftersom det är vad jag själv helst läser. Man kan förstås diskutera vad fantasy är, det behöver inte nödvändigtvis finnas drakar och trollspön. Men vilken upplevelse är det inte att försvinna in i sin alldeles egna fantasivärld – hur den än är beskaffad – där man själv skapar karaktärer och miljöer och själv sätter gränserna för vad som är möjligt!