RECENSENTER

Är du intresserad av att recensera våra böcker?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för recensenter. Vi skickar ut ett mail varje gång det finns recensionsexemplar tillgängliga.

Då vi har ett högt tryck på våra titlar kan vi inte garantera att du kommer att få ett recex, utan det är först till kvarn.

Vi är givetvis otroligt tacksamma att så många vill läsa och recensera och önskar att vi hade möjlighet att skicka exemplar till alla.


Vill du bli en av Serafs änglar?

Vill du vara säker på att få alla våra recex under ett år så delta i vår årliga tävling att bli en av våra ambassadörer: Serafs änglar.

Vad innebär det då att vara en ambassadör?

Först och främst att du hjälper oss att lyfta förlaget i sociala medier och på så sätt även lyfter svensk fantastik och svensk romance. Genom att vara en av våra änglar får man såklart lite fördelar: 

*Recensionsexemplar av hela vår utgivning i din valda genre under 2021. 
*Rabatterat inträde till bokmässan 2021 och möjlighet att köpa extra biljetter till rabatt. 
* Inbjudan till vårt mingel under bokmässan.
* Rabatterat pris på våra bokboxar.
* Möjlighet att i samband med boksläpp intervjua författaren eller göra något annat ihop till era sidor. 
* Möjlighet att läsa kommande böcker innan tryck. Och på så sätt bidra med en blurb till bokens omslag. (Du får även ett fysiskt exemplar efter tryck.)
* Först att se kommande omslag och dela på sociala medier.

Vi vill att du delar en bild på varje recensionsexemplar vid minst tre tillfällen under 2020. Vi ser gärna att du delar inlägg från förlaget som du själv finner intressanta i flödet eller i stories, men förstås med måtta. 

Vi förväntar oss fortfarande att du är ärlig i recensioner och ger din åsikt av boken. Men att du ändå prioriterar förlagets recex och läser de inom 3 månader efter boksläpp. 

Håll utkik på förlagets Instagram när vi söker nya ambassadörer.