RECENSENTER

Vi skickar i dagsläget enbart ut fysiska recensionsexemplar till våra ambassadörer. Vad det innebär att vara ambassadör kan du läsa om längre ner på sidan.

Skulle läget ändra sig kommer vi gå ut med det i sociala medier.


Vill du bli en av Serafs änglar?

Vill du vara säker på att få alla våra recex under ett år? Har du ett Instagramkonto där du postar om böcker? Då ska du delta i vår årliga tävling att bli en av våra ambassadörer: Serafs änglar.

Läs mer på vår Instagram hur du söker till att bli ambassadör 2023.

Vad innebär det då att vara en ambassadör?

Du hjälper oss att lyfta förlaget i sociala medier och på så sätt även lyfta svenskskriven fantasy, skräck, romance och feelgood.

Genom att vara en av våra änglar får man såklart lite fördelar: 

  • Recensionsexemplar av hela vår utgivning i din valda genre under ett år. 
  • Gratis bokboxar i din valda genre.
  • Möjlighet att läsa kommande böcker innan tryck. Och på så sätt bidra med en blurb till bokens omslag. (Du får även ett fysiskt exemplar efter tryck.)
  • Möjlighet att i samband med boksläpp intervjua författaren eller göra något annat ihop till era sidor. 
  • Först att se kommande omslag och dela på sociala medier.
  • Möjlighet att bli sponsrad med böcker att tävla ut på ditt Instagramkonto.
  • Du blir en del av vår lilla Seraffamilj och får komma med synpunkter på nya satsningar där vi vill ha input från våra ambassadörer.

Vad vi förväntar oss av dig:

  • Du engagerar dig på det sätt som funkar för dig och håller en öppen kommunikation om du stöter på problem under året eller av någon anledning inte kan fortsätta ambassadörsskapet. Vi förstår att livet förändras mycket under ett år och vill aldrig att du ska behöva känna dig stressad över att vara ambassadör. Det ska kännas roligt och givande – och om det inte gör det vill vi att du säger till.

Vi förbehåller oss rätten att avsluta samarbetet om vi inte ser att samarbetet fungerar. Självklart för vi i så fall en dialog kring detta först.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer