RECENSENTER

Vi skickar i dagsläget enbart ut fysiska recensionsexemplar till våra ambassadörer.

Sista ansökningsdagen för att bli en av våra ambassadörer har tyvärr passerat för 2021. Vad det innebär att vara ambassadör kan du läsa om längre ner på sidan.

Skulle läget ändra sig kommer vi att skicka ut mejl till de recensenter som skrivit upp sig på vårt nyhetsbrev för recensenter.


Vill du bli en av Serafs änglar?

Vill du vara säker på att få alla våra recex under ett år så delta i vår årliga tävling att bli en av våra ambassadörer: Serafs änglar.

Vad innebär det då att vara en ambassadör?

Först och främst att du hjälper oss att lyfta förlaget i sociala medier och på så sätt även lyfter svensk fantastik och svensk romance. Genom att vara en av våra änglar får man såklart lite fördelar: 

*Recensionsexemplar av hela vår utgivning i din valda genre under ett år. 
*Rabatterat inträde till bokmässan och möjlighet att köpa extra biljetter till rabatt. 
* Inbjudan till vårt mingel under bokmässan.
* Rabatterat pris på våra bokboxar.
* Möjlighet att i samband med boksläpp intervjua författaren eller göra något annat ihop till era sidor. 
* Möjlighet att läsa kommande böcker innan tryck. Och på så sätt bidra med en blurb till bokens omslag. (Du får även ett fysiskt exemplar efter tryck.)
* Först att se kommande omslag och dela på sociala medier.

Vi vill att du delar en bild på varje recensionsexemplar vid minst tre tillfällen under året. Vi ser gärna att du delar inlägg från förlaget som du själv finner intressanta i flödet eller i stories, men förstås med måtta. 

Vi förväntar oss fortfarande att du är ärlig i recensioner och ger din åsikt av boken. Men att du ändå prioriterar förlagets recex och läser de inom 3 månader efter boksläpp. 

Håll utkik på förlagets Instagram när vi söker nya ambassadörer. Deadline för ambassadörsskap 2021 har dessvärre passerat.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer