Caroline och Gabriella

OM OSS

Förlaget startades i november 2013 och hette först Antares Bokförlag innan vi bytte namn till Seraf förlag i jan 2016.

Vi har under de senaste åren snabbt stigit till att bli ett av Sveriges största fantasyförlag. 2021 utvidgade vi genom att även börja ge ut feelgood och romance, och 2022 gjorde skräck entré. Idag har vi en utgivning på 20-25 romaner per år.

Utöver vår tryckta utgivning ger vi ut noveller i digitalt format. Under 2023 utvidgade vi det digitala formatet med en ny genre: erotik. Läs mer om Seraf sensuell.

Hjärtat i förlaget är det fina samarbetet mellan ägarna Caroline Hurtig och Gabriella P. Kjeilen samt förläggaren Sara Dalengren och korrekturläsaren Astrid Ahlberg. Alla fyra brinner för Seraf och för att ge ut berättelser att förälska sig i.

Seraf är ett familjärt förlag, där vi har nära kontakt med våra författare och där alla som blir utgivna är en del av vår alltid växande Seraf-familj.

Vi lägger stor vikt på kvalité och professionalism, och på att ge ut böcker med hjärta och själ. Ta med läsarna på svindlande äventyr, låta dem uppleva känslostormar och hjärtevärmande kärleksrelationer. 

Efter en överväldigande positiv respons från läsare och recensenter av våra böcker vill vi fortsätta i samma anda. Den bästa marknadsföringen är nöjda läsare och med det kommer vi att gå långt.

Sara Dalengren, Gabriella P. Kjeilen, Caroline Hurtig och Astrid Ahlberg.
Sara Dalengren, Gabriella P. Kjeilen, Caroline Hurtig och Astrid Ahlberg.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer