Sommarkvällar i Havsviken

Caroline Hurtig

Siri har lämnat ett destruktivt förhållande bakom sig och funnit en trygg plats hos sin bästa vän i Havsviken. Men skuggor är svåra att glömma, framförallt när de hotar från varje hörn. Hon är fast besluten att börja om, ge livet en andra chans.

Men när Siri möter ungdomskärleken Matteo är hon tvungen att möta de mörker hon flytt ifrån för att någonsin ha en chans att gå vidare. Ska hon berätta varför hon aldrig hörde av sig efter deras ljuva sommar tillsammans? Kommer han förlåta henne? Och har hennes före detta verkligen släppt taget, eller är det hans fotsteg hon hör utanför fönstret om nätterna? 

Sommarkvällar i Havsviken är den efterlängtade uppföljaren till Havsvikens bokcafé. En värmande feelgood om att det aldrig är försent att börja om. Att hitta tillbaka till sig själv och finna sitt eget värde.

”En läsning som bjuder på leenden och tårar, hopp och glädje. Skulle vilja påstå att det är en ypperlig bok att ha i hammocken tillsammans med ett glas svalkande dryck.” – Denise, @ramblingoutloud

Köp i vår webbutik

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer