Eira Martell – Grimoarens hemlighet

Kristina Dowling

Eira Martell - Grimoarens hemlighet av Kristina Dowling
Eira Martell – Grimoarens hemlighet av Kristina Dowling

På bara ett ögonblick har Eiras liv förändrats. Från att ha varit en vanlig bekymmersfri 20-åring är hon nu del av en länge slumrande legend. Flickan av mörkret. Den som är förutbestämd att öppna grimoaren – en trolldomsbok som varit stängd de senaste trehundra åren.

Men hon hinner knappt förlika sig med det faktumet innan hon färdas till en annan tid – en resa djupt in i den svenska historiens allra mörkaste vrår. Vad är det grimoaren vill berätta? Och vem är den mörkögde främlingen som lyckats följa efter henne? Kommer de någonsin att kunna ta sig tillbaka?

Samtidigt försvinner två ungdomar spårlöst i Hoia Baciu skogen, en av världens mest hemsökta platser, vilket sätter igång en kedja av händelser som kommer att eka genom tid och rum. För allmänheten en tragedi, men något helt annat för de som ännu förstår sig på den förbjudna och mörka magi som en gång härskade mellan träden.

Ett olycksbådande omen enligt vissa.

Ett löfte om en ny storhetstid för andra.

Grimoarens Hemlighet är den efterlängtade uppföljaren till den hyllade Flickan av Mörkret och är andra delen i serien om Eira Martell.

BOKSLÄPP 10 OKTOBER 2024

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer