Havsvikens bokcafé

Caroline Hurtig

Havsvikens bokcafé av Caroline Hurtig

Efter år av ofrivillig barnlöshet tvingas läkarna att plocka ut Lunas livmoder. I samma stund lämnar hennes man, sedan tio år, henne att hantera sorgen själv.

Luna är trettiosju år, skild och barnlös, inget i livet har blivit som hon tänkt sig. Plötsligt ska hon börja om och skapa sig ett nytt liv.

Hon köper en bokhandel i den gamla kustorten Havsviken med ett mål. Hon ska läka sitt krossade hjärta med böcker och choklad. Men Luna finner mer än vad hon väntat sig. Och hur kommer man över sorgen att aldrig få barn?

Havsvikens bokcafé är en berörande feelgood om att tvingas börja om. Caroline Hurtig lyfter endometrios, IVF och livet efter kampen mot ofrivillig barnlöshet. För vad händer när alla drömmar om barn raseras och livet inte blir som man först tänkt?

Det är Hurtigs tionde roman och den första i serien Havsviken.

”En feelgood med skärpa som inte viker sig för tunga ämnen som bland annat ofrivillig barnlöshet. Det är en uppriktig, naken och insiktsfull berättelse […] Men boken är inte bara tung. Den andas hopp och framtidstro. Och handlingen med uppstarten av ett bokcafé ger riktig feelgood-känsla!” – Anna, @annas_bokhylla

Köp i vår webbutik

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer