Under sommarnattens stjärnor

Olivia Reimhagen

Under sommarnattens stjärnor av Olivia Reimhagen

När föräldrarna oväntat ger Bergströms Camping till Hanna och hennes bror är hon tveksam. Trots alla härliga minnen därifrån har hon aldrig riktigt förstått charmen med att bo i ett hus på hjul. Men utan andra sommarplaner är det svårt att säga nej, även om det innebär långa dagar och inställda Tinder-dejter.

Att vandra genom Skåne under sommaren är något Joel drömt om i många år. Nu, nyligen arbetslös och med ett extra stort avgångsvederlag i fickan, är det äntligen dags, och han ger sig av med en fullpackad ryggsäck och ett par väl ingångna skor. Vistelsen på campingen är tänkt som kort, men när Hanna bokstavligt talat snubblar in i hans tält blir han tveksam. Kanske skulle han stanna på campingen i stället? Bara i några veckor, tills han lärt henne hur ett stormkök fungerar och hur man tyder stjärnbilderna på himmeln.

Under sommarnattens stjärnor är en fristående del i den romantiska feelgoodserien Campingsviten.

”Mysig från början till slut. Det där mjuka och fina med att bli kär blandat med humor och glimtar av sårbarhet. En liten bok med stort hjärta och alla ingredienser för en härlig feelgoodläsning.” – Denise, @ramblingoutloud

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer