ANNA GRANBERG

Författare

Jag är författare och skriver fantastik och romance, allra helst i kombination. Min debutroman Solens dotter, en fantasy romance, släpptes på Seraf förlag 2021 och togs väl emot av läsarna. Uppföljaren Månens son kom året därpå. 2023 släpptes min första romantiska feelgood, Insnöad. Jag har också medverkat i ett antal novellantologier och publicerats i veckopress.

Jag har en examen i journalistik och har också gått ett flertal skrivarkurser på Södertörns högskola, Skrivarakademin och Sundbybergs folkhögskola. Jag har jobbat många år med kommunikation i en kommun och på en statlig myndighet men är nu egenföretagare och satsar helhjärtat på skrivandet.

Min favoritdel av skrivprocessen är att fantisera ihop historier och få ner dem på papper. Spännande, underhållande och romantiska böcker med lyckliga slut är vad jag föredrar både att skriva och att läsa.

Jag är född 1980 och bor i Stockholm med man, barn och katt. När jag inte skriver tycker jag om att läsa, resa, promenera och åka snowboard.

Foto: Björn Mattisson-Richter


Böcker av Anna Granberg

Solens dotter av Anna Granberg
Solens dotter
Månens son av Anna Granberg
Månens son
Insnöad av Anna Granberg
Insnöad

Följ Annas författarresa i hennes sociala kanaler

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer