ASTRID AHLBERG

Astrid Ahlberg
Korrekturläsare och författare

Jag är en pensionerad distriktsveterinär som 2010 blev tvungen att gå ned till halvtid av hälsoskäl (utslitna leder). Detta, tillsammans med att min dotter lurade med mig i Nanowrimo, fick mig att börja skriva på en fantasybok. Varje dag gick jag långa rundor i skogen med mina hundar och fantiserade om att där hitta en port till en annan verklighet.

Efter att det första manuset blev klart har jag fortsatt. Håller mig till fantasy-genren eftersom det är vad jag själv helst läser. Man kan förstås diskutera vad fantasy är, det behöver inte nödvändigtvis finnas sådant där som drakar och trollspön.

Men vilken upplevelse är det inte att försvinna in i sin alldeles egna fantasivärld – hur den än är beskaffad – där man själv skapar karaktärer och miljöer och själv sätter gränserna för vad som är möjligt!

Köp Astrids tidigare böcker

Vi har Astrids senaste bok ”De svarta tornen” i vårt sortiment, men hon har också skrivit trilogin ”Serien om Ön” och den fristående romanen ”Den tunna hinnan” som du nu kan köpa direkt från henne.

Ta kontakt med Astrid för beställning: astridah54@gmail.com


Tillgängliga böcker av Astrid Ahlberg

De svarta tornen av Astrid Ahlberg
De svarta tornen
Våreld – En antologi
Grannen av Astrid Ahlberg
Grannen

Följ Astrids författarresa i hennes sociala kanaler

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer