Christina Schiller

Författare

Christina är född 1981 och uppvuxen på Hammarö i Värmland, men numera är hon bosatt i den regnigaste staden i Västergötland. Dit flyttade hon efter att ha träffat den stora kärleken medan hon studerade vid Karlstad Universitet. Den stora kärleken tituleras numer också äkta hälft och tillsammans har de två barn och en smått galen Chinese Crested.

Böcker och skrivande har alltid varit en stor del av Christinas liv och när hennes mormor sommaren 1995 introducerade henne till romance genren så var hon fast. Men det skulle dröja ända tills 2015 innan Christina skrev sitt första romance manus, som sedan också blev hennes debutbok. 2017 gick nämligen författardrömmen i uppfyllelse när Harper Collins Nordic gav ut boken Hemligheter små. Sedan 2019 satsar hon helhjärtat på författarskapet och under åren som gått har ett flertal av hennes varma, charmiga och något salta kärleksberättelser fått träffa läsarna. Och fler ska det bli. Christina kommer att fortsätta skriva så länge som idéerna fortsätter att ploppa upp.

Förutom att skriva, läsa böcker och dricka alldeles för mycket te så brukar Christina även ägna sig åt att träna, sy och titta på K-drama. Choklad är hennes stora svaghet. Och bröd. Men inte i kombination med varandra.

Christina släpper en historisk romance hos oss julen 2024.


Följ Christinas författarresa i hennes sociala kanaler


Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer