Ida Fryklund

Ida Fryklund - Författare
Författare

Jag har ofta fått höra att jag är en drömmare och helt ärligt har jag trivts rätt bra med den beskrivningen. Fantasin har varit både min tillflyktsort och mitt paradis. Jag har drömt, och jag har vågat drömma stort. Därför kändes det, trots rädslan inför det okända, ändå självklart då jag hösten 2019 valde att sluta på mitt fasta jobb inom sociala medier. Äntligen skulle jag skriva den där historien som funnits inom mig så länge. För den hade alltid varit där, även om den under åren sett olika ut. 

2021 kom min första feelgood-roman ”Gårda Brygga: Med handen på hjärtat”, tre månader senare följdes den upp av ”Gårda Brygga: Skrivet i stjärnorna” som gavs ut som ljud- och e-böcker av Bokförlaget Nona. Under 2023 släpper jag två böcker hos SAGA Egmont i den nya serien ”Sjöallén”. Till sommaren 2024 ser jag fram emot att ge ut en feelgood här på Seraf förlag.

I mina böcker vill jag gärna utmana fördomar, då jag tror att man många gånger kan vara för snabb med att döma andra. Jag tycker även om att utforska hur små eller stora händelser ständigt påverkar ens liv och kan få det att skifta riktning åt ena eller andra hållet. Feelgood är en genre som alltid legat mig nära då jag är svag för romantik och historier som ger en varm känsla i magen.

Förutom att skriva så älskar jag att tillbringa tid med min man, mina två barn och vår katt. Jag trivs som bäst ute på havet eller i en stuga i fjällen. Min vanligaste fråga att ställa någon är ”vad ska du äta idag?”  Den grundar sig inte på artigt småprat utan helt och hållet på ett stort genuint intresse för att äta god mat.

Ida släpper en somrig feelgood hos oss 2024. Släppdatum kommer.


Följ Idas författarresa i hennes sociala kanaler


Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer