JENNIFER JOHANSSON

Författare

Jag är född 1996 och uppvuxen i Luleå, och bor just nu med min hund i en lägenhet. Till vardags jobbar jag som processingenjör och har gått utbildningen civilingenjör inom hållbar energiteknik. Miljö är något som alltid legat mig varmt om hjärtat och jag vill på något sätt bidra med att vi ska kunna bo kvar på den här planeten.

Utöver skrivande är mina tre största kärlekar att läsa böcker, min hund och min häst. Jag har alldeles för mycket böcker för de få bokhyllor jag har och mitt bibliotek växer konstant. Hunden som har stulit mitt hjärta är min labradortik Selma och vi tycker massor om att mysa men också långa skogspromenader. Jag har ridit sedan jag var fyra år och jag älskar det mer och mer för varje dag som går, och äger numer en egen häst som heter Flower – en connemaraponny som är född 2012. 

Skrivandet har varit väldigt sporadiskt för mig, jag skrev mycket under högstadiet och gymnasiet men därefter så tappade jag skrivandet mer och mer.  Jag har känt att skrivarbubblan har ropat på mig och tog äntligen tag i det nu eftersom jag kände att tiden fanns – och jag hoppas på mer tid och lust att skriva i framtiden. 


Novell av Jennifer Johansson

Utsidan av Jennifer Johansson
Utsidan av Jennifer Johansson

Följ Jennifers författarresa i hennes sociala kanaler


Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer