JENNIFER JOHANSSON

Författare

Jag är född 1996 och uppvuxen i Luleå. Bor just nu tillsammans med min sambo och hund i lägenhet, men drömmen är att flytta ut mer mot landet och bo i villa. Till sommaren 2020 kommer jag äntligen bli klar med min utbildning att bli civilingenjör inom hållbar energiteknik. Miljö är något som alltid legat mig varmt om hjärtat och jag vill på något sätt bidra med att vi ska kunna bo kvar på den här planeten.

Utöver skrivande är mina tre största kärlekar att läsa böcker, min hund och att vara i stallet. Jag har alldeles för mycket böcker för de få bokhyllor jag har och mitt bibliotek växer konstant. Hunden som har stulit mitt hjärta är min labradortik Selma som är ungefär 1 år, som jag hoppas börja tävla i utställning och kanske rallylydnad/lydnad i framtiden. Jag har ridit sedan jag var fyra år och jag älskar det mer och mer för varje dag som går, och jag har nog kvar barndomsdrömmen om att ha en egen häst någon gång.

Skrivandet har varit väldigt sporadiskt för mig, jag skrev mycket under högstadiet och gymnasiet men därefter så tappade jag skrivandet mer och mer.  Jag har känt att skrivarbubblan har ropat på mig och tog äntligen tag i det nu eftersom jag kände att tiden fanns. Jag tycker det är en fröjd att se hur ord bildas i ett dokument utan att egentligen behöva tänka så mycket – det är mest fingrarna som styr. Planer till manus staplas på varandra och anteckningarna i telefonen blir allt fler och som jag gillar det

Köp Jennifers titlar i vår webbutik

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer