Lögnarspelet av Alice Ekström

Boksläpp av Lögnarspelet

Jag trodde inte jag kunde bli mer trollbunden av Alice fängslande värld efter att jag läst Maskeradnatten, men Lögnarspelet tog mig med storm. Det var omöjligt att sluta läsa samtidigt som jag inte ville att den skulle ta slut.

Lögnarspelet är en fantastisk bok som inte bara är en språngbräda mellan första och tredje delen utan helt enastående i sig själv.

Detta underbara gäng av missanpassade individer som slåss för att ta sig fram i en kall och oförlåtlig värld och gör det med bravur. Den innehåller lika mycket värme och kärlek som svek och lögner.

Jag är kär i Alice serie och överlycklig att få förtroendet att dela den här världen med er!

Lögnarspelet av Alice Ekström

Kvinnan med tusen ansikten, del 2

På drygt två veckor har Rita Karzin och hennes flock gått från en brokig grupp osannolika tjuvar till att bli efterlysta i hela den kända världen. Utan sina utlovade pengar, irriterade och trötta på varandras sällskap når de ökenriket Tulodin.

De gör upp en plan för att kunna sälja de tvåtusen eldjuveler de har i lastutrymmet till självaste drottningen. Tulodins regent verkar däremot ha andra planer för dem och plötsligt befinner sig Rita, Luca, Jax och Caldar indragna i ett livsfarligt spel där ett litet snedsteg inte bara kan kosta dem livet utan även allt de slitit för.

Om man inte är villig att ta risker kan man heller inte spela spelet.

Lögnarspelet av Alice Ekström är den rafflande andra delen i serien Kvinnan med tusen ansikten, uppföljare till Maskeradnatten.

Genre: Fantasy
Format: Danskt band och e-bok.

Missa aldrig ett tips på fantasyböcker från oss: Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.

Just nu får du dessutom en gratis e-novell som ny prenumerant. Perfekt sommarläsning! ☀️

Välj din genre (du kan välja båda)

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer