Blått blod, rött hjärta

Veronica Almer

Blått blod, rött hjärta av Veronica Almer
Blått blod, rött hjärta av Veronica Almer

Henrik De la Gardie är Sveriges kronprins. Vars hela liv är styrt av kronan och hans mor. För att revoltera lever Henrik ett utsvävande liv med sprit och kvinnor. Men när drottningen fått nog ställer hon ett ultimatum. Han har ett år på sig att hitta en kvinna att gifta sig med annars får han abdikera.

Stylisten Eva Blom lever ett sorglöst fritt liv. Hon far dit vinden tar henne. Jagad av skuggor från det förflutna. Minnen hon försöker fly ifrån genom att jaga adrenalinkickar och tillfälliga förbindelser. Det fanns en tid då Eva inte hade kontroll över sitt eget liv och när hon nu har sin frihet, gör hon allt för att behålla den.

När Eva och Henrik möts uppstår gnistor som ingen av dem räknat med. De är helt fel för varandra. Men skulle kärleken till Eva få Henrik att abdikera? Och kan Eva fly från skuggorna, eller kommer de komma ikapp till slut?

Blått blod, rött hjärta är en hjärtevärmande kärlekshistoria om att ge livet en andra chans. Det är Veronica Almers tredje roman och den första utgiven på Seraf förlag.


”Jag sträckläste denna charmiga historia med kunglig glans, skriven med värme och hjärta om kärlekens virvlande vägar. En hjärtevärmande historia med flera bottnar.”
– Ulrica, @kulturladyn

Köp boken i vår webbutik

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer