CAROLINE TWAMLEY

Författare

Jag heter Caroline Twamley, är 44 år och bor i Falkenberg tillsammans med min man och våra två barn. Jag är civilekonom och äger och driver ett företag inom pappersbranschen tillsammans med min syster och så skriver jag böcker.

Jag har alltid älskat böcker. Redan som barn satt, låg eller gick jag med näsan begravd i en bok. Jag älskar att få ta del av de historier, äventyr och livsöden som göms mellan ett par bokpärmar. Drömmen om att en dag skriva en egen bok har alltid funnits där, men det tog många år innan drömmen skulle bli sann.

Mitt skrivande tog sin början under åren som jag bodde på Irland, där jag också träffade min man Robert. Robert kommer från en musikerfamilj och kort efter att vi träffats började vi sjunga tillsammans och uppträdde runt om på Irland. Jag, som alltid har tyckt om att skriva, började skriva egna låtar och på den vägen är det. Låtskrivandet väckte den gamla drömmen till liv, den om att skriva en bok. Tänk om jag faktiskt skulle kunna skriva en egen bok?

År 2019 släppte jag boken ”Vilse på Nya Zeeland” via Visto Förlag tillsammans med min syster och efter det skrev jag trilogin vänskapsband, bestående av Cora, Linda och Amy som släpptes av SAGA Egmont 2020 och 2021. Rejält biten av bokskrivandet fortsatte jag med en feelgood-serie som släpps av SAGA Egmont under 2021: Kärleksrutten – Nya Zeeland, Kärleksrutten – Irland och Kärleksrutten – Fjällen. Nu har skrivandet blivit en naturlig och stor del av mitt liv och jag släpper julromanen Julmiraklet med Seraf Förlag under hösten 2021.

Carolines kommande feelgood Julmiraklet utkommer hos oss hösten 2021.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer