Våren jag fann mig

Angelica Jackson-Skarestedt

Våren jag fann mig av Angelica Jackson-Skarestedt

Jessica behöver en paus från sitt liv i Malmö efter att det uppdagats att mannen hon dejtat i ett år levt ett dubbelliv. Hon packar en väska och flyr till en liten stuga på Fårö för att fokusera på sitt arbete och läka sitt krossade hjärta. Jessica har ett bra jobb med bra kollegor och hon siktar högt. Men är drömjobbet alltid en dröm? Eller bör hon lyssna på sin bästa vän som tycker att hon borde satsa på sin andra passion matlagning. Kanske har livet något annat att erbjuda. En dröm hon aldrig vågat hoppas på.

Martin har tagit över driften av gården av sin pappa efter att modern gått bort. Han älskar livet som fårbonde och skulle aldrig kunna tänka sig att göra något annat. Men han är väl medveten om att livet han har att erbjuda inte är för alla. Ärren är kvar efter att hans ungdomskärlek lämnade honom för ett liv i storstaden. När han träffar Jessica tänds ett hopp om kärlek igen. Ett hopp om att han kanske inte behöver leva ensam på den stora gården.

Våren jag fann mig är en romance i feelgoodmiljö, som handlar om att ge upp gamla drömmar och ge plats för nya. Att våga satsa på sig själv såväl som kärleken.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer