Lisa White och Nu när jag funnit dig

Boksläpp: Nu när jag funnit dig

Jag älskar romance med motsatser som dras mot varandra. Där det första mötet är allt annat än kärlek vid första ögonkastet, men de trots det inte lyckas skaka av sig de känslor som uppstått.⁠

Precis så börjar ”Nu när jag funnit dig” av Lisa White och jag älskade att se känslorna växa, trots att båda karaktärerna försöker streta emot. ⁠

Det här är en lättsam, mysig romance om att våga tro på kärleken och som definitivt kommer lämna dig med ett leende på läpparna.


Nu när jag funnit dig av Lisa White

Nu när jag funnit dig

av Lisa White

När Klara Steen upptäcker att pojkvännen i själva verket är gift flyr hon från Stockholm till Lindesberg. Livet i småstaden blir en stor kontrast mot den livsstil hon haft i Stockholm och jobbet på Reklamproffsen inkluderar desto färre kändisar. Men kanske är det precis vad hon behöver? Om inte annat med tanke på att kollegans snygga men irriterande bror bor där.

Sedan Rikard Wik förlorade sin fru i en bilolycka har livet vänts upp och ned. Han har begravt sig i arbetet inom IT-säkerhet och försöker att inte tänka på hur tomt det ekar i huset. När systern tvingar honom att gå på speeddejting stöter han samman med en kvinna som är hans raka motsats. Men trots deras olikheter kan han inte sluta tänka på henne.

Nu när jag funnit dig är hjärtevärmande småstadsromantik där två motvilliga karaktärer dras till varandra mot alla odds.

Genre: Romantisk feelgood
Format: Danskt band, e-bok och ljudbok.


Lisa White - Författare

Lisa White är född i Australien och flyttade till Sverige som 7-åring.

Redan som barn älskade hon att skapa berättelser men det skulle dröja tills hon var i trettioårsåldern innan hon vågade satsa på skrivandet på riktigt.

Hon debuterade 2019 och mottot i hennes skrivande är: alla behöver kärlek!

Läs mer om Lisa.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer