Annelie Mannerström och Ingen konst att falla för dig

Boksläpp: Ingen konst att falla för dig

När jag fick manuset till Ingen konst att falla för dig föll jag direkt för Annelies pitch. Som om hon visste precis vad jag letade efter.

Det är het romantik, trassliga familjerelationer och en hint av spänning i form av ett pusselmysterium med förfalskade tavlor. Dessutom förpackat i ett vackert, välarbetat språk som gör att sidorna flyger förbi.

Därför är jag så glad över att jag fick bli förläggare till denna lilla pärla, och det är så kul att den nu finns ute i bokhandeln för alla att ta del av.

En mysig lässtund önskar Gabriella på Seraf

Ingen konst att falla för dig av Annelie Mannerström

Ingen konst att falla för dig

av Annelie Mannerström

När systerns liv faller samman bestämmer sig Olivia Eriksson för att lämna sin internationella karriär som konservator och flytta tillbaka till Göteborg. Hon tar ett jobb på sin väns konstateljé och kunden Pascal fångar hennes intresse. Men rykten kopplar honom till ett omfattande konstbedrägeri, samtidigt som han beskrivs som en playboy. Och skulle Olivia inte fokusera på någon annan än sig själv för en gångs skull?

Den erkände konstsamlaren och galleristen Pascal Nordell har problem att få galleriets ekonomi att gå ihop. På kort tid blir han både lurad, polisanmäld och offentligt förtalad. Han försöker på alla sätt rädda det som räddas kan samtidigt som han tvingas hantera de känslor hans nya konservator väcker. Den färgstarka Olivia påminner inte det minsta om de kvinnor han tidigare har träffat, men kanske är det precis det han har letat efter?

Ingen konst att falla för dig är en romantisk, berörande feelgood om att våga öppna sitt hjärta och släppa taget om det förflutna.

Genre: Romantisk feelgood
Format: Danskt band, e-bok och ljudbok.


Annelie Mannerström

Annelie Mannerström är född 1984 strax utanför Göteborg, men bor numera i Huskvarna. Hon skriver gärna modern romance med en mörk botten, om kvinnor som mitt i livet finner sig stå vid ett vägskäl och tvingas omvärdera sin självbild. Hur vi ser på oss själva, särskilt i relation till andra, fascinerar henne – och det är något hon gärna utforskar i sitt skrivande.

Läs mer om Annelie.

Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användandet av cookies.  Lär dig mer